På Beauty Bar är vi fem lärare, detta gör att vi har mycket kunskaper att erbjuda dig som elev, vi har alla tre olika områden inom yrket som vi brinner lite extra för. Vi arbetar och undervisar alla tre i både Gel och Akryl och erbjuder utbildningar i Manikyr, Akryl och Gel. Vi har även halv/heldags-kurser för dig som vill vässa dina kunskaper inom nåt särskilt område. Dekoration-, Elfil- samt LackGelkurs.

Elin – Master Educator har varit verksam nagelterapeut sedan 2006 och har sedan 2016 undervisat i REQ:s regi och även tidigare i annat märke åren 2009-2012.  Hon brinner för manikyrens grundkunskaper och att eleven lär sig att arbeta på bästa och tryggaste sätt med de kemikalier som finns i yrket. Elin har även tävlat på nationell nivå.

Emma – Educator har varit verksam i yrket sedan 2015 och började utbilda 2019. Hon är otroligt skicklig med färg och form. Filteknik och lackning är Emmas specialitet.

Louise – Educator har varit verksam nagelterapeut sedan 2011 och även utbildat i annat märke och har stor erfarenhet.
Hon är vårt nyaste tillskott på salongen- 2020, och brinner för udda kreationer och abstrakta dekorationer.

Ida – Educator (föräldraledig) har även hon varit verksam sedan 2006 i yrket och utbildat i REQ:s regi med start 2016. Hon är även en av figurerna i REQ Inspiration Team. Ida är en stjärna när det kommer till dekorationer och gör kreationer med penseln som vem som helst skulle drömma om att kunna! 

Michaela – Educator är vår utbildare på frans och bryn-sidan, är en otroligt noggrann fransstylist och har arbetat sedan 2015.
SM 1:a  – 2020 Expert Volume Lashes. I samarbete med Jane & Daniel som driver Lash N’ Browstore  utbildar Michaela i Lashlift och Browlift hos oss.

Varmt välkommen till oss på REQ Halmstad/ Beauty Bar Academy!

 


Vårt lärarteam

Elin Andrén

Master Educator
RE-Q

Emma Lagerdahl

Teacher
RE-Q

Louise Fast

Teacher
RE-Q

Ida Hallberg

Föräldraledig
Teacher
RE-Q

Michaela Attnersson

Teacher
LashnBrowstore