Klicka på namnet ovan för att boka tid

Nu kan ditt ansikte äntligen få den renhet som du förtjänar!

Hydrapeel Plus
Är en ny behandlings metod för en ren och strålande hud. Hydradermabration är den senaste tekniken för hudföryngring för män och kvinnor.

Behandlingen utför djuprengöring, peeling, återfuktning av huden, tillförsel av vitaminer och andra näringsämnen. Hydradermabration är en kombination av mekanisk och kemisk djuppeeling.
Bakteriehämmande för acne, ger en jämnare hudton och eliminering av svarta pormaskar vid första behandlingen. Metoden slätar ut och reducerar smårynkor samt drar samman porer ,då huden stramas upp med ett långvarigt resultat.

Vad rekommenderas?
Upplever du en oren hy och- eller andra hudproblem kan det vara skäl att göra en behandling 1 ggr/ vecka i en månads tid för att sedan göra 1 behandling / månad. Normala orenheter kan en behandling i månden fungera bra.

Behandlingen använder vacuumsug samt specifika serum för olika hudproblem. Systemet använder AHA Lactic- och Glycolsyra, BHA Salicylsyra samt en vitamin cocktail, som lugnar en känslig hud samt ersätter en trött och oelastisk hud.

Behandlingen tillför även stora mängder positivt laddade elektroner som effektivt neutraliserar hudens fria radikaler och bidrar till hudens föryngringsprocess.

Golden Collagen Face Mask
En fantastisk ansiktsmask som är perfekt för dig med trött,uttorkad och åldrande hy, den innovativa ansiktsmasken absorberar in i hyn 98% mer än en vanlig ansiktsmask då kollagen-gelen förblir fuktig vid kroppstemperatur och inte torkar ut.

Tack vare att ansiktsmasken innehåller naturliga extrakt och kollagen så aktiverar den cellförnyelse, stramar upp huden, reducerar fina linjer och minimerar pormaskar.

Passar alla hudtyper, framförallt trött, uttorkad & åldrande hy.

Hydrapeel Plus kan användas ensamt eller i kombination med Laser, E-light, RF, Microdermabration och Next Shape
Vi avslutar med att lägga på Golden Collagen Face Mask. (värde 249 kr)

Priser

Hydrapeel hela ansiktet

60 min.
995 kr