Tessan
Josefin

30 MINUTERS BEHANDLING MOTSVARAR 20 000 SIT-UPS!

EMS RF är baserad på en maskin som samtidigt avger synkroniserade RF och liknande teknik som Högintensivt Fokuserade Elektromagnetiska Impulser.

På grund av den radiofrekventa uppvärmningen stiger muskeltemperaturen snabbt med flera grader. Detta förbereder musklerna för exponering för stress, liknande vad en uppvärmningsaktivitet gör innan ett träningspass. På mindre än 4 minuter når temperaturen i subkutant fett nivåer som orsakar apoptos, det vill säga fettceller skadas permanent och tas långsamt bort från kroppen.

EMS RF går förbi hjärnans begränsningar och drar ihop muskelfibrerna i området med en intensitet som inte kan uppnås under frivillig träning. Extrem stress tvingar muskeln att anpassa sig, vilket resulterar i en ökning av antalet och tillväxten av muskelfibrer och celler.

OK, HUR FUNGERAR DETTA MED MUSKELUPPBYGGNAD?

EMS RF inducerar mycket starka (super maximala) muskelsammandragningar, som inte kan uppnås genom träning. När vi utsätts för dessa starka sammandragningar tvingas muskelvävnaden att anpassa sig till sådana extrema tillstånd. Muskeln börjar omforma sin inre struktur genom multiplikation av fibrer och deras tillväxt. EMS RF använder ett specifikt frekvensområde som inte tillåter muskelavslappning mellan två sammandragningar. Muskeln tvingas förbli i sammandraget tillstånd i flera sekunder. När den upprepade gånger exponeras för dessa höga belastningsförhållanden, stressas muskelvävnaden och muskelökning kommer att uppnås.

HANDTAG FÖR BÄCKENBOTTEN

Bäckenbottenhandtaget verkar för att lindra inkontinens genom att stimulera och stärka de underliggande musklerna i bäckenbotten. Under behandlingen sitter du på ett specialdesignat handtag som levererar elektromagnetisk energi till bäckenbottenmusklerna, vilket tvingar dem att dra ihop sig. Under behandlingens gång stärker dessa sammandragningar de försvagade musklerna och återställer den neuromuskulära kontrollen av urinblåsan.

Bäckenbottenplattan motsvarar 11000 knipövningar på 30minuter!!

pelvic floor ems emsculpting

Det nya intelligenta operativsystemet kan automatiskt matcha olika behandlingsparametrar enligt olika behandlingsdelar; samtidigt är den utrustad med fem olika arbetslägen för att direkt matcha motsvarande behandlingsparametrar enligt kundernas behandlingsbehov. Extremt lätt att använda.
 
 

EFFEKTEN AV EMS RF

  • Tränar samtliga muskler på kroppen.
  • Aktiverar kollagenregenerationen av den underordnade muskelvävnaden i bäckenbotten för att dra åt den lösa bäckenbottenmuskulaturen.
  • Behandlingen kan stärka kärnmusklerna, inklusive huvudkärnans buk (rectus abdominis, magmusklerna) och gluteus maximus i sekundär kärnan.
Frågor och svar

Hur känns det under behandlingen? Gör det ont?
Varje behandlingstillfälle tar ca 20-60 minuter. Under denna period kommer du inte att känna smärta eller obehag, utöver att musklerna sträckts ut och dras ihop.
EMS RF har funktionen att ta bort mjölksyra för att förhindra ömhet orsakad av ansamling av en stor mängd mjölksyra efter kontinuerlig muskelträning.

Hur länge kommer det att vara effektivt efter behandlingen?
Fyra behandlingstillfällen under två veckor ökar effektivt muskeltillväxt och fettförlust.

Hur lång tid tar det att återhämta sig efter behandlingen?
Det finns ingen återhämtningsperiod efter behandlingen och du kan omedelbart fortsätta med dina dagliga sysslor. Vid behandlingsområdet kan man känna en svag ömhet, främst orsakad av ansamling kvarvarande mjölksyra, som kommer att försvinna efter att mjölksyran har metaboliserats.

– text från © ® UNIQUENESS

 

Priser

Bäckenbottenträning EMS RF

1 behandling
45 min.
999 kr

Bäckenbottenträning EMS RF

4 behandlingar
45 min
2999 kr

Bäckenbottenträning EMS RF

10 behandlingar
45min
6999 kr

EMS MED RF

15 min.
kostnadsfri konsultation

EMS RF

1 behandlingar
45 min
2999 kr

EMS RF

4 behandlingar
45min
5999 kr

EMS RF

6 behandlingar
45min
7999 kr

EMS RF

10 behandlingar
45min
9999 kr