.


Nu äntligen är vår 4 wave Diolasheer Ice här!
Boka din tid på valfri utförare ovan

4-wave Diolasheer Ice har 4 våglängder i båda handtagen; 755 nm, 808 nm, 940nm och 1064 nm. Därför kan denna användas för permanent hårborttagning för alla hår-typer och ALLA hud-typer, inklusive solbränd-hud! Detta innebär att man kan utföra hårborttagningsbehandling året om!
Högkvalitativa komponenter
* Laserstänger från Coherent i USA.
Garanterat 100 miljoner skott!
* Safirkristall från Coherent i USA.
Bästa ljus- och kall-ledningsförmåga, vilket säkerställer behandlingens effektivitet och komfort.
* TEC (Thermo Electric Cooling) kylsystem är det bästa och mest stabila kylsystemet och är en perfekt match för lasermaskiner. Det skyddar laserskivan och ökar maskinens kontinuerliga arbetsperiod till 24 timmars kontinuerligt arbete. Förhindrar brandrisker.
Två halvledarkylplattor, 108w superkylningseffekt, yttemperaturen på punkten kan nå -30 °C.

Diolasheer ICE är en förbättrad och helt nyutvecklad teknik. Kraften på 3000W (upp till 2000W i handtaget) och Laserstängerna är ännu bättre i Diolasheer ICE = Starkare kraft, bättre behandlingsresultat.

BEHANDLINGSPRINCIP
Principen för hårborttagning med diodlaser är baserad på selektiv fototermisk nedbrytning. Melanosomerna i hårsäcken kan selektivt absorbera laserns energi.
Laserenergin som avges av maskinen absorberas lätt av den färgade hårsäcken utan att skada den epidermala vävnaden. Energin som avges av lasern absorberas av håret och pigmentet i hårsäcken. Det omvandlas till värme, vilket ökar temperaturen på hårsäcken.
När temperaturen stiger till en viss nivå kommer hårsäcken att skadas irreversibelt, och håret kommer att förlora sin ursprungliga miljö och tas bort helt.
755 nm = specifikt effektiv för blont hår.
808 nm = standardvåglängd för alla hårtyper.
940 nm = Penetrerar effektivt djupt och absorberas av målkromoforen.
1064 nm = specifikt effektiv för mörk eller solbränd hud.
Diolasheer ICE arbetar med 4 våglängder, som kommer ut på samma gång för att arbeta i olika hår-djup och uppnå permanent hårborttagning av alla hud-typer och hårtyper.
755 nm våglängd. Alexandrite-våglängden erbjuder kraftfullare energiabsorption av melanin-kromoforen, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper och färger – särskilt ljusfärgat och tunt hår. Med mer ytlig penetrering riktar sig våglängden på 755 nm till utbuktningen av hårsäcken och är särskilt effektiv för ytligt inbäddat hår i områden som ögonbrynen och överläppen.
808 nm våglängd. Den klassiska Diodlaser-våglängden i Laserhårborttagning, 808 nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig kraft och hög repetitionshastighet. Dess djupa penetrationsförmåga riktar sig mot hårets hårsäck medan måttlig penetration av vävnadsdjup gör den idealisk för behandling av armar, ben, kinder och skägg.
940 nm våglängd. Denna våglängd ger bättre absorption av oxyhemoglobin (koagulering av mikrokärl som matar hårroten) och ett måttligt penetrationsdjup som gör det lämpligt för behandling av alla hårtyper. Melaninabsorptionen är låg, vilket gör det mycket säkert att arbeta med mörka fototyper.
1064 nm våglängd. YAG 1064-våglängden kännetecknas av lägre melanin-absorption, vilket gör den till en fokuserad lösning för mörkare hud-typer. Samtidigt erbjuder 1064 nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, så att den kan rikta in sig på att behandla djupt inbäddat hår i områden som hårbotten, armhålor och köns-områden. Med högre vattenabsorption genereras en högre temperatur, ökar 1064 nm våglängden den termiska profilen för den totala laserbehandlingen för mest effektiv hårborttagning.

*Text från Uniqueness

1 område

Permanent hårborttagning
9995 kr

2 område

Permanent hårborttanging
12995 kr

3 område

Permanent hårborttagning
15995 kr

4 område

Permanent hårborttagning
18995 kr