Klicka på namnet ovan för att boka tid hos utvald stylist

RBS

Ytliga blodkärl eller Telangiectasia, yttrar sig när ett blodkärl i det yttre lagret av huden blir utvidgad. Effekten av denna permanenta utvidgning, blir att ådran får en rödaktig missfärgning som syns i den omgivande huden. Telangiectasia ser ut som små linjer i varierade färger från rött till blått.

Även om telangiectasias finns överallt i kroppen syns de oftast i ansiktet eller på benen. Det börjar med känslig hud, rodnader och klåda, vanligen kring näsa och kinder uppstår små röda vener.

Anledningen till åkomman är vardagliga saker som exempelvis luftföroreningar. Föroreningar är påfrestande för huden och påverkar hudens produktion av elastin och kollagen negativt. Föroreningar skapar även syrebrist i huden och är en grogrund för telangiectasias. Epidermis (överhudens) tjocklek är ca 0,1 mm, och består huvudsakligen av keratinocyter och dendritiska celler. Eftersom huden är tunn och känslig har de mest vardagliga fenomen som väder, vind eller elektromagnetisk strålning negativ effekt på huden. Det skapas en obalans i överhuden som leder till försämrad syretillförsel eller värre syrebrist, vilket är några av orsakerna till att kapillärerna i huden spricker.

Vad är RBS?
Med hjälp av en ultratunn nål avges högfrekvent ljus som förstör ytliga blodkärl och får dem att absorberas av kroppen.

Behandling:
– Vener på ben
– Ansiktsvener
– Rosacea
– Blemmor
– Spindelvener

Hur går det till?
De högfrekventa impulserna från nålen verkar under huden och tillintetgör hemoglobinet som fastnat och huden transporterar själv bort slaggprodukterna.

Nålen är så tunn att infektionsrisken är nästintill obefintlig. Det räcker oftast med  1-2 behandling för att få bort de ytliga blodkärlen och det tar mindre än 15 min! Man kan alltså göra detta på sin lunchrast!  Denna behandling kan utföras året om!

Efter behandlingen
Efter behandlingen kommer området att svälla upp lite grann och det kommer bildas en liten sårskorpa. Detta försvinner dock inom 3-6 veckor. I ansiktet händer det dock sällan, eftersom man har tjockare hud där. Kunden skall undvika kosmetika under en vecka vid borttagning i ansiktet. Ytterligare en vecka där på kan kunden börja behandla med reparerande kräm. Skulle resultatet inte vara tillfredsställande , kan en ny behandling vara aktuell.

Resultatet är permanent och ingen ärrbildning kommer att uppstå.

OBS! Ingen av dessa behandlingar genomförs om du är gravid.

 

 

Priser

RBS ansikte 1 behandling

15 min.
700 kr

RBS ansikte 5 behandlingar

15 min.
2995 kr

RBS ben 1 behandling

60 min.
1500 kr

RBS ben 5 behandlingar

60 min.
6995 kr

2 Thoughts to “RBS mot Ytliga Blodkärl”

 1. May Britt

  Hej.
  Jag undrar hva är priset på RBS mot Ytliga Blodkärl?
  Mvh May Britt

  1. Ida Hallberg

   Hej May Britt,
   RBS
   Reducera ytliga blodkärl permanent
   Näsa 1500-2500kr
   Kinder 2500-4000kr
   Ben
   5*5cm 2000kr
   7,5*7,5cm 3000kr
   10*10cm 4000kr

   Enstaka små kärl 700kr

   Vi har 6 månaders giltighetstid på alla våra behandlingar.

   Köpt behandling/paket återlöses ej.

   Välkommen =)

Comments are closed.