Naglar

Naglar
Alla våra nagelterapeuter är välutbildade och gör allt för att du ska få vackra naglar till vardag och fest. Hos oss kan du allt från en enkel manikyr till läckert dekorerade naglar som matchar kläderna till festen.

Vi förstärker svaga naglar, förlänger korta naglar och kan hjälpa dig som är nagelbitare att sluta bita och få vackrare händer. Vi arbetar med internationellt kända märken och kan garantera att du alltid får naglar av bästa kvalitet.

Nagelförlängning
Oavsett om du vill ha långa och dekorerade eller korta och naturliga naglar kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder nagelförlängning och förstärkning i både akryl och gele. Utbudet av färger och dekorationer är stort och variationerna är oändliga, tillsammans hittar vi det som passar dig bäst och ger dig vackra naglar som du bär med stolthet!

För specialla önskemål kring dekorationer är vi evigt tacksamma om du nämner detta i samband med din bokning så vi kan avsätta längre tid. Tänk på att en nagel som den till höger (Gynning-nagel) tar ca 30-45 minuter att göra.

Kostnad för dessa speciella önskemål kommer du och din terapeut överens om innan dekorationerna påbörja

Manikyr – Nagelvård
En enkel minimanikyr med snyggt målade naglar eller en lyxig SPA-manikyr med skön peeling och härlig massage, vi kan ge dina händer precis den ompyssling de behöver.

Även du som arbetar med händerna kan ha välskötta händer och naglar, vi ger dig den längd och form som passar din vardag.

Vackra naglar mot nagelbitning
Många nagelbitare tycker det är jobbigt att visa upp sina händer och det kan tyvärr leda både till lägre självförtroende och sämre kroppsföring. Men nu finns det äntligen hjälp att få.

En behandlingskur tar ca 8-10 veckor och fungerar utmärkt oavsett om du är kvinna, man eller barn. Många av våra regelbundna kunder har en gång varit nagelbitare som blivit hjälpta.

Hör av dig så berättar vi mer!

Priser nytt set
Färg/naturella: 795:- (beroende terapeutens utbildningsnivå, ring salongen för mer information. De priserna resp. terapeut har ser du i onlinebokningen)
Fransk: 875:-
Avancerad: 850:-

Priser återbesök
Färg/naturella: 650:-(beroende på terapeutens utbildningsnivå, ring salongen för mer information. De priserna resp. terapeut har ser du i onlinebokningen)
Fransk: 720:-
Avancerad: 700:-

Bodybuilder gel + Lackgel 2 färg: 575:-
Bodybuilder gel + Lackgel 1 färg: 550:-

Lagning: Från 50:-
LackGel 1 färg: 475:-
LackGel 2 färger: 495:- (minimanikyr ingår)
Permanent lackning utan förstärkningsmaterial som akryl/Gel under.
Återbesök Lackgel 1 färg: 475:-
Återbesök Lackgel 2 färg: 495:-

Mini manikyr: 250:-
Manikyr inkl. lack: 450:-
Spamanikyr: 550:-
Pedikyr, inkl fransk manikyr Lackgel: 550:-
Borttagning av material: 300:-
Borttagning Lackgel: 200:-
Borttagning material + Lackgel: 650:-

Vid större dekorationer ta kontakt med din terapeut personligen för att avsätta rätt tid samt komma överens om ett pris för totala behandlingen.


BeautyBar
Karl XI:s väg 47, Halmstad
Telefon: 035 – 10 30 00

ONLINE-BOKNING 
E-post: info@beautybar.se

Öppettider
Må-Fre: 9-18
Lördagar och söndagar: Öppet vid tidsbokning.

Lämna ett svar