Utbildningar på vår Academy

Beauty Bar Academy

En skola som startats av Beauty Bar Halmstad. Salongen öppnade upp sina portar på Karl XI:s Väg i Halmstad 2012 och har sedan dess byggts ut till dess att vi inte får plats med mer. 2015 blev vi butik för REQ i Halland och det var då drömmen om skola gick från dröm till påbörjat projekt. 2016 hittade vi vår lokal på Hvitfeldtsgatan och här ligger den nu, skolan, vårt Academy.

Vår vision är att få ut medvetna och kunniga terapeuter på marknaden i skönhetsbranschen då det är en konstant växande bransch. För oss är kvalité högt värderat och vi är så stolta över att vi har möjligheten att erbjuda dig den kunskap som krävs för att ge kunderna den bästa möjliga behandling. Allt från välformade bryn till långa vackra naglar.

Hos oss står kunden i centrum och du som terapeut ska känna dig säker på ditt yrke och de tjänster du erbjuder i din framtida behandlingsmeny.

NAGELUTBILDNING? 

Vill du jobba i världens roligaste bransch? Välkommen till skönhetsbranschen!
Vi har en pågående utbildning just nu, hör av dig om nästa kursdatum
Nu kan du delbetala din utbildning hos oss via Klarna

Du är färdig Nagelterapeut efter avslutad och godkänd utbildning.
Besök gärna vår hemsida där det finns mer information om våra utbildningar.

Välkomna med frågor eller anmälan till Elin Andrén
Tel 0730-404602
elin@beautybar.se

Vi samarbetar med REQ! I en bransch som domineras av märken från ”over there” känns det extra spännande och utmanande att få samarbeta med ett märke med svenska rötter. För Dig som kund kommer det att märkas framför allt i plånboken då REQ:s produktsortiment kommer att ha ett mycket konkurrenskraftigt pris men med en produktkvalitet i yttersta världsklass.

Frans- och brynutbildning

Denna kursen är ett superfint komplement till de behandlingar du redan erbjuder dina kunder. Det är en snabb behandling och materialkostnaden är låg. Du får lära dig frans- och brynfärgning, formning av bryn med vaxteknik och även pincett. Vi kommer gå igenom olika former och tankesätt kring brynformning.
Färglära samt hur vi blandar ihop rätt kombinationer och nyanser. Gå in på vår sida och läs mer om våra utbildningar och kurser! Varmt välkommen!

Läs mer  >>>

För mer info eller anmälan kontakta Elin Andrén
Tel 0730-404602
elin@beautybar.se

————–

Beauty Bar Academy
Telefon: 035 – 10 30 00
E-post: info@beautybar.se

Vi finns på :
Karl XI:s Väg 47
302 95 Halmstad

Lämna ett svar