Fransar, Bryn, Håltagning

INFÖR BEHANDLING 
Fransförlängning:
• ha ingen ögonmakeup eller mascara när du kommer på din behandling. Har du vattenfast makeup som inte går bort med vår rengöring så nekas du behandling samt debiteras för uteblivet besök(100%)
• använd inte ögonkräm eller oljebaserad sminkborttagning inför ditt besök.
har du önskemål om design, längd, böj osv så förbered dig gärna med bilder så kan vi tillsammans komma fram till vad som passar dina fransar.
 
EFTER DIN BEHANDLING
• följ skötselråden! (se längre ner i texten)
• vid en misstänkt allergisk reaktion, kontakta din fransstylist samt din vårdcentral.
 
QUICK FIX
En behandling på 30 minuter där förberedelse och betalning inräknas i den tiden. Behandlingen är till för dig som fått en lucka i din förlängning eller tappat mer på ena ögat och vill jämna till det. En quickfix räknas inte som ett återbesök och vi godkänner inte mer än en quickfix mellan behandlingstillfällen. Återbesök kommer att räknas från din förra behandling och inte från en quickfix. Vi tar inte emot quickfix om du kommer från en annan salong.

ÅTERBESÖK FRÅN ANNAN SALONG
• Vi har rätt att neka behandling om vi inte anser att vi kan fortsätta jobba på din nuvarande förlängning. Vi kan då komma att föreslå borttagning samt ett nytt set. Är du osäker så kom upp på salongen och visa dina fransar för ett utlåtande innan du bokar tid.

Fransförlängning
(Böj: C D + Tjocklekar: 0,05 0,07 0,10 0,15 0,18)

Singelfransar Classic 1:1
I denna behandling applicerar vi 1 lösfrans på en av kundens egen frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,10 0,15 0,18. Ett nytt set tar ca 1,5h. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Priser:
Nytt set 1250kr

Återbesök
1 v. 400:-
2 v. 500:-
3 v. 600:-
4 v. 700:-

Quickfix: 300:-

OBS: Har du gjort dina fransar på annan salong och är osäker så kom upp på salongen och visa dina fransar för ett utlåtande innan du bokar tid.

Volymfransar 2:1-5:1
I denna skönhetsbehandling applicerar vi 2-5st lösfransar på en av kundens egna fransar. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,05 0,07 0,10.  Ett volymset kan man få väldigt naturligt eller mer fylligt, beroende på kundens önskemål och kvalitén på kundens egna fransar. Alla lösfransar är en och en, som man fångar upp i en fin vippa, doppar i limmet och sen applicerar på kundens frans. Ett nytt set tar ca 3 h. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Priser:
Nytt set: 1450 kr
(Från singelfransar till volymfransar 1195kr)

Återbesök:
1 v. 500:-
2 v. 600:-
3 v. 800:-
4 v. 900:-

Quickfix: 300:-

OBS: Har du gjort dina fransar på annan salong och är osäker så kom upp på salongen och visa dina fransar för ett utlåtande innan du bokar tid.

Mixfransar
Vi erbjuder även att du kan blanda mellan volym-och singelfransar. Rådgör med din fransstylist innan bokningen. Välkommen att ringa oss angående detta så förklarar vi mer.

Mixfransar
1 v: 500:-
2 v: 600:-
3 v: 700:-
4 v: 800:-

VIKTIGT INFÖR DIN BOKNING
• uteblivet besök debiteras med 100% av behandlingspriset – materialkostnad.
• sen avbokning, senare än 24timmar innan, debiteras med 50% av behandlingspriset – materialkostnad.
• det är viktigt att komma i tid, 15 minuter över tiden har vi rätt att neka dig behandling samt debitera för uteblivet besök(100%)
• du som kund har ett ansvar att boka rätt behandling. Vid återbesök bör du ha ca 30% av fransarna kvar efter rensning. Har du tappat mer än du brukar efter 2veckor, boka tid för ett 3-4veckors återbesök istället.

 

Skötselråd till dig som har fransförlängning:
Tvätta fransarna 1 gång om dagen med rengöringsschampot. 

Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten.      

Undvik vatten, bastu/ugnsånga eller svettning under 12 timmar efter behandlingen.   

Använd ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan).   Sov ej på mage. Tänk på att inte ha fransarna mot kudden. Då gnuggas de bort i sömnen.

Gnugga ej på fransarna. Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån.             

Använd ej mascara på fransarna, det har med oljan i produkten att göra.

Ska du måla underfransarna, försvinner min garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga. Måsta du ha mascara, ta ej vattenfast.      

Använd aldrig fransböjare. Du ska inte ta bort dina fransar själv utan boka tid hos din fransstylist. För bästa och snyggaste resultat, rekommenderas ett återbesök efter 3-4 veckor. Boka gärna en ny tid efter avslutad behandling. Svider det i ögat, är rött, kliar det på ögonlocket. Eller känner du obehag, Kontakta din fransstylist.             

Hormoner, graviditet, stress, sorg och mediciner kan påverka hållbarheten på dina fransar negativt.

Risker vid fransförlängning:

Man kan få en allergisk reaktion av akrylaterna i limmet, med svullna ögonlock och kli vid franskanten. Känner du minsta obehag, kontakta din fransstylist. Vid en reaktion bör du be din fransstylist plocka bort fransarna snarast. Använd aldrig remover om du fått en allergi. Det innehåller alkohol och är mycket irriterande och det resulterar i ännu en reaktion. Vila från makeup i 3 dagar. Om du vill prova fransar igen, vänta minst 3 månader. Använd då endast ett sensitivelim. Har du haft en ögoninflammation, så vänta i 3 veckor innan du sätter fransar igen.

Är man överkänslig mot makeup eller har andra allergier mot hudvårdsprodukter, rekommendera vi inte att man har en fransförlängning.

Källa Look By Linn

 


 

Fransar & Bryn

För dig som inte vill förlänga dina fransar men ändå få en mer inramad blick och ett piggare utseende kan vi erbjuda formning av bryn och färgning av bryn och fransar.

Färg på bryn och fransar är ett snabbt och enkelt sätt att markera ögonpartiet utan att behöva använda makeup, perfekt för dig som tränar mycket eller inte vill använda så mycket make up till vardags.

Vi formar bryn med vaxmetoden.

Priser:

Form & färg av fransar/bryn med vax
Brynfärgning: 225:-
Brynformning: 275:-
Brynfärgning + formning: 375:- (inklusive formning)
Fransfärgning: 275:-
Frans- och brynfärgning + formning: 550:-

Fransfärgning + brynformning: 475:-

Form & färg av fransar och bryn med trådning
Färgning av fransar: 275:-
Form av bryn m. tråd: 275:-
Form och färg av bryn: 375:-
Form av bryn och färgning av fransar: 475:-
Form+färg bryn och färgning av fransar: 550:-

Trådning/vaxning ansikte
Kinder: 200:-
Haka/Hals: 150:-
Överläpp: 150:
Hela ansiktet: 300:-

Lashlift
Utan material, och endast ett lyft. Denna metoden ger fransarna mer böj och ger dom ett längre och något tjockare utseende. I behandlingen ingår även färgning av den övre fransraden. Behandlingen bör göras om var 6-8 vecka, och tar ca 40 minuter att göra. Det går att använda smink/ mascara direkt efter behandling.

Pris. 695:- (inkl. färgning av fransar).

Last Lift paket
Lashlift + brynfärgning och formning: 950:-
Lashlift + brynformning: 850:-

Ring 035-103000 och boka Din tid för underbara fransar.

Trådning & vaxning ansikte
Haka/Hals: 150:-
Överläpp: 150:-
Haka/Hals + kinder + överläpp: 300:-
Kinder: 200:-

Öronhåltagning med STUDEX

  • Knappt märkbar procedur – det tycker även barn
  • Utmärkt precision
  • Nästan ljudlöst
  • Säkert, hygieniskt och snabbt
  • Sterila engångspatroner
  • Utmärkta öronhåltagningssmycken i snygg design
  • Hypoallergena och hudvänliga produkter

Pris:
1 hål: 249:-
1 hål i brosk: 349:-
2 hål bling: 399:-
2 hål standard: 349:-

Browlift
Detta är en behandling där man med hjälp av permanent vätska ändrar riktning på brynstrån. Passar utmärkt för dig med nedåtgående bryn som önskar lite lyft. I behandlingen ingår även keratinbehandling och färg & form av brynen. Hållbarhet 4-6v.

Pris: 595:-

Klicka in här : Beauty Bar Academy  för att ta dig vidare till vår skola.

 


BeautyBar
Karl XI:s väg 47, Halmstad
Telefon: 035 – 10 30 00

ONLINE-BOKNING 
E-post: info@beautybar.se

Öppettider
Må-Fre: 9-18
Lördagar och söndagar: Öppet vid tidsbokning.

2 reaktioner på ”Fransar, Bryn, Håltagning

    1. Hej Ebba! Ursäkta sent svar. Absolut kan du köpa presentkort hos oss. Antingen att du kommer upp till salongen eller om du vill att vi skickar. Slå oss en pling så hjälper vi dig. Välkommen =)

Lämna ett svar